Ruime stal

Stallen van de Cordobahoeve
B

reng uw paard onder in een van onze ruime stallen. Hier worden ze goed verzorgt, hebben ze de vrijheid om naar buiten te gaan, en zijn ze van alle gemakken voorzien. Prijs per dag(deel): € 27,50 exclusief btw.

Over de stallen

De cordobahoeve beschikt over 4 nieuwe binnen stallen, deze staan twee aan twee tegenover elkaar, zijn uitgerust met automatische drinkbakken en de paarden kunnen met hun hoofd uit de stal, maar dit luik kan ook dichtgedaan worden. De ruime stallen zijn 3 bij 4 meter en grenzen aan het vakantie appartement, omdat ze in het oude deel van de boerderij zijn geplaatst, met 1 deur ertussen kunt u naar uw paard. De buitenstallen hebben een uitloop met een paddock waar nog een beetje schraal gras groeit, deze paddock is ongeveer 25 bij 25 meter. Zo kunnen de paarden 24 uur in en uit de stal naar keuze. De stal deuren kunnen in de nacht ook gesloten worden. Ook aan de achterzijde bevatten de stallen een raam waarbij de paarden met het hoofd eruit kunnen hangen waarbij ze zicht hebben over kilometers lange akkerbouw. De stallen bevatten allemaal aan de binnenzijde tralie werk waardoor de paarden elkaar kunnen zien. In het deel van de boerderij is bij de binnen stallen een poets en spuitplaats met een boiler gecreëerd waar u uw paard kunt poetsen en kunt afspoelen met koud en met warm water. Tevens zijn hier ook 4 zadelkasten aanwezig waar u uw spullen kwijt kunt.

Het weiland

De prachtige omheining van Poda is pas geplaatst om onze 1.6 hectare weiland met houten leggers en aan de onderzijde is een veilige hippolux aangebracht, dit is een elektriciteit vorm die heel veilig is en mee buigt als er een paard tegenaan komt. De weilanden zijn in 7 percelen onderverdeeld met hippolux, zodat ieder paard een eigen groot stuk weiland ter beschikking heeft. De percelen zijn onderling gemakkelijk te openen met veerdraad en bezitten alle 7 een eigen ingang poort zodat er nooit door een weiland heen gelopen hoeft te worden om een ander paard in of uit het weiland te halen. Vanzelfsprekend kunnen ze op aanvraag ook samen in deze verdeelde percelen staan.

De rijbak

De net aangelegde rijbak is voorzien van speciaal drainage zand en de bodem bevat grote rollen met drainage waardoor de rijbak in ieder jaargetij droog blijft om te rijden. De bak is 20 bij 60 meter en voorzien van dressuur letters. Ook de omheining van de rijbak is uitgerust met mooie omheining van hout dat niet afgeeft bij aanraking en bevat stroom waardoor de paarden ook hierin losgegooid kunnen worden. De stroom staat onafhankelijk gekoppeld met de omheining van het weiland, dus als er gereden wordt staat de stroom in de rijbak uit.

Inbegrepen bij de prijs van €27,5 exclusief btw / dag(deel):

  • Hooi/kuil
  • Uitmesten
  • Vlasstrooisel voor de stal

Beschikbaarheid

  • Aantal paarden: 1
  • Grootte: 12m²

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *